Jag har ett par bilder som är tagna i samband med att Pappa har gjort något konstigt. Den första bilden är hemma hos mamma och pappa. Sedan Pappa blev sjuk har han inte varit och kissat på toaletten utan allt ska göras utomhus. Pappa har under all tid på dygnet gått ut och kissat. I vanliga kläder, yttekläder eller kalsonger har Pappa gått ut för att kissa. Varför kan man fråga sig.. När han flera gånger dagligen vandrat bakom längan för att gå på "toan" bildas tillslut en stig på gräsmattan. Bilden visar också tydligt stigen till vänster där Pappa också ofta går för att slänga sopor i komposten. Ingenting ska slängas i soptunnan. Om det är matrster, papper, plast eller tyg spelar inte någon helst roll.
 
 
En anna sak som Pappa också har börjat göra sedan han blev sjuk är konstiga saker mot fartkameran. Till en början tog han alltid ner solskyddet och sträckte på sig för att om fartkameran skulle ta foto så kommer han inte att komma med. Så gjorde han en tid. Rättsom började han göra andra saker mot kameran och det är inte annat än att han började räcka fuck you mot kameran. Alla kameror räckte han fuck you mot. Liksom tänk om kameran skulle blixtra eller på de bilar vi möter. Vad tänker dom? En mötande bil där en person sitter och räcker fuck you långt fram, upptryckt mot rutan. 
Bilden är ganska otydlig men ett fuck you finger ser vi i alla fall.
 
 
Vi har nu liksom blivit härdade över saker som är konstiga. Dom är inte så konstiga längre. Liksom att endast gå på toaletten utomhus i alla väder eller att räcka fuck you mot fartkameror är plötsligt helt normalt.
Eller så har det bara blivit att jag har betydligt lättare att diagnostisera andra personer till en sjukdom i frontalloben. När något konstigt händer eller sker tänker jag direkt på frontallobsdemens. Helt plötsligt är det många enligt min bedömning dom har frontallobsdemens. Skämt å sido. Livet måste vara roligt. Tänk vad Pappa har gjort mitt liv roligt. Lilla, fina, stora, jobbiga, krävande och helt underbara PAPPA! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej