Jag blev för en tid tillbaka tillfrågad om att bli ambassadör på Unganhörig. Till en början var jag tveksam att tacka ja då jag har mycket i mitt liv redan nu. Men sedan tänkte jag en extra gång. Med denna erfarenhet kommer jag att hjälpa och stötta andra som precis som jag, känt sig ensamma, som stora frågetecken kring vad sjukdomen kommer att göra.  Jag tänkte också att detta är min chans till att öka kunskap och förståelse samtidigt som detta redan har lett mig vidare till mitt kanske framtida jobb.

”Unganhörigs ambassadörer är unga anhöriga med mycket erfarenhet. De finns som kontaktpersoner för andra unga anhöriga som undrar något, vill ha någon att prata med eller kanske bara vill skriva av sig lite. Det är bara att kontakta dem på deras mailadress.” (http://unganhorig.se/Vi-ar-anhoriga/Ambassadorer/)

Numera finns jag tillgänglig på; Elina.krook@unganhorig.se eller min mailadress såklart.

För mer information www.unganhorg.se

 

 
 

2 kommentarer

Katja

24 Apr 2014 19:29

Grattis till alla som kommer behöva ha hjälp. En bättre tjej får man leta efter.

Och du gjorde rätt val. Men glöm inte bort dig själv bara. Du måste gå första..

KRAM på dig vännen och du kommer även fixa live- tv...

Sari

30 Apr 2014 10:29

Hej ser just nu på efter Malou efter tio. Jag jobbar i demensvården och brinner för det. Jag önskar att vi får mer personal så att vi kan göra ett ännu bättre jobb. Vill också säga att du är väldigt stark.

Kommentera

Publiceras ej