Det är nu två veckor sedan jag var hos Pappa. Två veckor som jag tidigare visste skulle bli fulla med sorg. Men vet du? Det är precis tvärtom. 
 
Jag har vaknat pigg och glad. Jag har haft ork till att hitta på saker. Jag har tillbringat alla dagar på jobbet som förövrigt känns deppigt men som pekat åt det positiva hållet. Just nu känner jag mig glad. Riktigt glad. Liksom en känsla av fjärilar i magen om att allt just nu är bra. Det är liksom att jag ibland kommer på tanken - är det verkligen bra? Hur kan det kännas bra när det egentligen enbart är svart? 
 
Det trillar in förfrågningar om föreläsningar där jag tackat ja, projekt i olika omfattning samt ytterliggare en tvsändning. 
 
Jag hoppas att denna känslan stannar kvar ett tag, eller kanske den kommit för att stanna? Tänk att livet kan vara så upp och ner, helt slutkört och svart men ändå kommer känslorna, de som jag alltid strävar efter, glädje.
 
 

4 kommentarer

En främling

28 Jun 2014 12:28

♥♥

pia o peter

28 Jun 2014 18:30

låter härligt elina så fin bild på er kram till dej.

Stina

30 Jun 2014 14:13

Glad för din skull!

Ta tillvara på din nyfunna energi när den nu innfinner sig.

Tina

01 Jul 2014 08:20

Underbart att läsa glädje och energi i ditt inlägg. Hoppas du antar de utmaningar som väntar på dig, föreläsningar, intervjuer mm. Du har så mycket att tillföra dina medmänniskor och ditt engagemang tröstar och stärker andra.
Så jag önskar verkligen att du får må bra och glädjas i ditt eget liv. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, det lyser runt dig Elina och du är alldeles unik!

Kommentera

Publiceras ej